Alles gaat goed

Hier weer een berichtje over Cody. Momenteel gaat alles eigenlijk heel goed met Cody. We hebben een soort status quo bereikt. Zoals in de vorige post gezegd, hebben we tabletten gekregen om te geven wanneer Cody last heeft van zijn poot. En ook als we weten dat Cody veel inspanning gaat leveren, kunnen we de tabletten geven. We moesten beginnen met 3 pillen ’s ochtends en 3 pillen ’s avonds op de dag dat Cody naar de dagopvang gaat. En dan eventueel de dag erna nog eens drie pillen, als zou blijken dat hij nog last had. Inmiddels geven we hem twee pillen ’s ochtends en dat is alles. Dus 1x per week krijgt hij twee tabletten, en dan heeft hij de hele week geen last. Prima oplossing.

Twee weken geleden heb ik Cody weer eens een knipbeurt gegeven. Het was de hoogste tijd. Ik kan me niet precies herinneren wanneer de laatste keer was, maar volgens mij was dat vorig jaar rond september. Gelukkig heeft Cody een hele makkelijke vacht. Ik kam hem eens in de drie maanden en normaal knip ik hem eens in het half jaar. Ik had nu wat langer gewacht, omdat ik een kennis had beloofd om de vacht op te sturen, zodat zij kan proberen of ze er vilt van kan maken. Normaal gesproken doet ze dat met wol, maar ze vond de vacht van Cody wel wat van wol weg hebben, dus wilde ze het een proberen. Maar dan moet er wel een beetje lengte in de strengen zitten. Dus daarom deze keer wat langer gewacht.

Hier zie je de voor- en na situatie:

Wat een verschil, he? 🙂 Ik moet zeggen, dat ik de korte vacht heel mooi vind bij Cody. En het aait ook een stuk makkelijker. De vacht is inmiddels opgestuurd, dus ik ben heel benieuwd wat de uitkomst zal zijn. Jullie horen het nog.